Home arrow Boeken
Boeken over geld verdienen met internet
Geld verdienen op internet


Geld verdienen op Internet
Geld verdienen op Internet
Gonny van der Zwaag


Omschrijving:


Met een eigen website valt geld te verdienen! Niet alleen door uw eigen producten te verkopen, maar juist die van anderen. Via een van de vele partner- of advertentieprogramma's verdient u moeiteloos geld, zolang bezoekers van uw site maar op de juiste advertenties klikken. Dit praktische boekje laat u zien welke mogelijkheden er zijn om van uw website een bron van inkomsten te maken. Het behandelt partnerprogramma's van onder andere Bol.com, maar gaat ook uitgebreid in op Google AdSense. Tot de behandelde onderwerpen behoren: verschillende manieren om geld te verdienen, een plan opstellen, banners en advertenties, werken met PhpAdsNew; Google AdSense, partnerprogramma's, aan de slag met TradeDoubler en geld verdienen aan Bol.com.

Een Webwinkel voor Dummies:

Een Eigen Webwinkel Voor Dummies
Een Eigen Webwinkel Voor Dummies
Vlug, R.


In dit boek lees je wat er allemaal komt kijken bij het starten van een eigen winkel op internet! Ontdek hoe succesvolle webwinkels hun zaakjes aanpakken en bouw je eigen supershop. Maak gebruik van kant-en-klare sjablonen of ontwerp alles zelf. Van marketing en distributie tot design en betaalmethoden. Met praktijkvoorbeelden en onbetaalbare tips en adviezen.

Een eigen Webwinkel opzetten:

Een webwinkel opzetten
Een webwinkel opzetten
Gonny van der Zwaag


Omschrijving:

Dankzij internet kan iedereen zonder veel moeite spullen kopen en verkopen; veiling- en ruilsites zijn ongekend populair en webwinkels schieten als paddestoelen uit de grond. Nieuwe betaalmethoden en de steeds verder ingeburgerde creditcard zorgen ervoor dat consumenten meer en meer elektronische winkels bezoeken. Wilt u hiervan meeprofiteren, dan zijn er diverse mogelijkheden om uw koopwaar via internet aan de man te brengen; dit praktische boek laat de verschillende opties de revue passeren en geeft u tevens vele tips die u bij het starten van een webwinkel van pas zullen komen. Tot de behandelde onderwerpen behoren:
- regels, rechten en plichten
- keuzes maken
- een winkel op eBay
- werken met webwinkeldiensten zoals MijnWinkel.nl en GratisWinkel.nu
- werken met webwinkelsoftware zoals Shoplnsite, ShopFactory en eComm
- aan de slag met xt:Commerce
- een winkelopzetten met osCommerce
- beveiliging van uw webwinkel
- betaalmogelijkheden

Geld verdienen op Marktplaats en eBay:

Geld verdienen op Marktplaats & eBay
Geld verdienen op Marktplaats & eBay
Jeroen Bottema

Omschrijving:

Marktplaats en eBay zijn zonder twijfel de populairste sites om spullen en goederen te kopen en te verkopen. Duizenden bezoekers bieden er de meest uiteenlopende zaken aan, zodat het niet altijd meevalt om met uw product op te vallen. Dit praktische boekje geeft u talloze handreikingen om uw verkoopresultaten op deze veilingsites te verbeteren, maar ook hoe u zelf de leukste koopjes opspoort. Tevens wordt stilgestaan bij de diverse betaalmogelijkheden, en hoe u uw eigen winkeltje opent.Ondernemen op mobiel internet met WAP en verder

M-business
M-business
Pieter de Klein & I. Vos


Omschrijving:

Met de opkomst van internet kwamen de eerste websites, aanvankelijk als elektronische uithangborden, later als elektronische marktplaatsen. De termen e-shopping, e-commerce en e-business deden hun intrede. Met de opkomst van mobiele telefonie en de integratie met internet is nu de tijd aangebroken van m-business. We staan aan de vooravond van revolutionaire ontwikkelingen. Waar internet tot voor kort het exclusieve domein was van PC's, kan de gebruiker nu met een mobiel toestel internetten. De UMTS-veilingen zijn achter de rug, zodat snelheid binnenkort geen beperkende factor meer is. Dit boek geeft inzicht in de nieuwe mogelijkheden die mobiel internet aan ondernemers biedt. Gebruikers kunnen altijd en overal toegang krijgen tot voor hen relevante informatie en diensten. De ontwikkeling van WAP, GPRS en UMTS alsook van andere technieken wordt beschreven en in de tijd geplaatst. De markt voor mobiel internet wordt in kaart gebracht alsmede de belangrijkste spelers. Het boek beoogt de hype rond WAP te scheiden van de reële kansen die mobiel internet voor uw onderneming biedt. Een strategische concurrentie-analyse, vele praktijkvoorbeelden en een stappenplan helpen u bij de visievorming en implementatie van uw eigen mobiele internetdienst.