Home arrow Specialistische Netwerken
Specialistische Affiliate Netwerken

RushCommerce 

RushCommerce is een bedrijf met een divers aanbod maar dan specifiek op het gebied van lifestyle en erotiek.Het aanmelden bij RushCommerce werkt simpel en snel. Je kunt eigenlijk meteen aan de slag. Bij RushCommerce is het ook mogelijk om geld te verdienen door het aanmelden van nieuwe partners. Je verdient dan een percentage van hun omzet.


Als je na aanmelding tien banners plaatst, krijg je meteen € 20,-- uitgekeerd. De vergoedingen voor een verkoop zijn gemiddeld tussen de 30 en 50%. RushCommerce werkt o.a. met een roulerend bannersysteem wat je op je site kunt plaatsen door middel van een code. Je kunt zelf kiezen wat voor soort advertenties je daarin wilt opnemen.

Naast banners en tekstlinks is er ook ander promotiemateriaal wat je in je site kunt integreren, zoals o.a. "Onsite Content". Een voorbeeld daarvan zie je hieronder:
onsite


Klik op onderstaand logo om je aan te melden bij Rushcommerce.

Verdien veel geld ...

1ffiliate (voorheen Testnet)

Bij dit netwerk vind je vooral veel prijsvragen, proefabbonementen, brochures, kranten en tijdschriften, opleidingen en bijvoorbeeld de bekende blije doos . Startpagina's worden niet toegelaten, evenals social media sites, zoals bijvoorbeeld je facebookpagina.