Home arrow Geld met E-mail
Geld verdienen met e-mail en enquetes
Geld verdienen met e-mail - Inleiding

Er zijn zowel internationaal als nationaal een groot aantal bedrijven die geld geven voor het ontvangen van email.

Verwacht er geen wonderen van, maar daar staat tegenover dat je er ook niet veel voor hoeft te doen. Als je je bij een groot aantal bedrijven aanmeldt, verdien je natuurlijk ook het meest. Per bedrijf moet je denken aan een euro tot een paar euro's per maand.

Vaak kun je ook geld verdienen door bijvoorbeeld het spelen van spelletjes, het meedoen aan onderzoeken of het aanmelden bij nieuwsbrieven.

Ook kun je meer geld verdienen als je anderen, bijvoorbeeld vrienden of familie lid maakt bij hetzelfde programma (referrals). Je krijgt dan namelijk ook een percentage uitbetaald over zijn/haar verdiensten of een aanmeldbonus (meestal € 1,-- tot € 2,-- per aanmelding). Verder kun je ervoor kiezen om de mailprogramma's op een website of blog te promoten. Op die manier kunnen de verdiensten toch redelijk oplopen.

Voor wie is deze manier van geld verdienen geschikt:

Als je zonder al te veel moeite wat geld wilt verdienen, kun je dit eens proberen. Als je echt op zoek bent naar een extra inkomen, sla dit verhaal dan maar over en ga verder naar bijvoorbeeld affiliate marketing of start een webwinkel.

Hoe pak je het aan:

Begin met het aanmaken van een apart e-mail adres voor het ontvangen van de betaalde e-mails en gebruik dat adres alleen daarvoor.

Dit kun je o.a. doen bij:


De Nederlandse bedrijven betalen door het geld gewoon op je bankrekening over te maken. Bij buitenlandse bedrijven kan dat meestal niet. Ze betalen uit met een cheque maar voor het inwisselen daarvan, brengt je bank je vaak hoge kosten in rekening. Als je met buitenlandse bedrijven wilt gaan werken, is het daarom handig om bijvoorbeeld een paypal account aan te maken. Zie hiervoor: betalen en ontvangen op Internet .

Het begin:

Je begint door je aan te melden bij zoveel mogelijk verschillende programma's. Het registreren en deelnemen is altijd gratis. Na aanmelding ontvang je meestal een bevestiging in je mailaccount. Daar staat vaak een aanmeldlink en nadat je daarop hebt geklikt, kun je beginnen met verdienen.
Tip: gebruik zoveel mogelijk dezelfde aanmeldnaam (login) en hetzelfde password.

Hieronder staan een aantal programma's die getest zijn en goed
werken:

EuroClix

EuroClix is het grootste internet spaarprogramma in Nederland met inmiddels ruim 220.000 actieve leden (stand per 1 juli 2005). Met EuroClix spaar je punten (Clix) door mails te lezen, websites te bekijken of door mee te doen aan online onderzoek. Ook kun je clix verdienen door nieuwe deelnemers aan te melden of proefabonnementen af te sluiten. Deze punten (Clix) wissel je om voor euro 's of cadeaus. Na registratie ontvang je meteen € 1,50. Ze betalen uit bij een minimumaantal van 1000 euroclix (€ 10,--). Euroclix heeft een minimumleeftijd van 12 jaar.

Klik op onderstaand logo voor meer informatie of je aan te melden:

Spaar geld met EuroClix

Samen met MoneyMiljonair is dit op dit moment naar onze ervaring het beste programma.

MoneyMiljonair

MoneyMiljonair is een groot bedrijf met veel leden. Bij dit programma verdien je € 1,25 voor het aanmelden. Dat krijg je ook als je anderen (vrienden/relaties) aanmeldt. MoneyMiljonair werkt met parels. € 5,-- staat bijvoorbeeld gelijk aan 400.000 parels. Parels kunnen worden ingeruild voor euro's, producten of je kunt er donaties mee doen. Er wordt uitbetaald vanaf een saldo van 1.000.000 parels. De minimumleeftijd voor deelname is 16 jaar. Je kunt parels verdienen met:

- Aanmeldbonus
- Aanmelden van nieuwe leden
- E-mails ontvangen
- Producten proberen met een mooie korting
- Jezelf aanmelden bij leuke programma's
- Het bezoeken van websites
- Puzzels oplossen

Klik hier om meer te zien of je aan te melden bij MoneyMiljonair

Nu ook Moneymiljonair in Belgie:

Moneymiljonair Belgie

NuCash

Een nieuwkomer; ziet er op het eerste gezicht goed uit. Betaald voor mailtjes, maar ook € 2,--voor het aanmelden van vrienden en bekenden. Bovendien krijg je € 1,-- alleen al voor het aanmelden. Lijkt me wel een aanrader:

Nu Cash - Sneller euro's sparen doe je nergens!

Ladymail.nl is een email- spaarprogramma wat zich vooral op vrouwen richt. Leden kunnen op allerlei manieren online geld verdienen en maken tijdens hun lidmaatschap steeds kans op het winnen van de Leden Jackpot en een prijzenpot van maar liefst € 10.000.

Ga naar de website van Ladymail.

Betaalde Mails:

Dit is een nog relatief nieuw programma, dat behoorlijk aan de weg timmert. Zelf heb ik met dit programma nog geen ervaring, maar je zou het eens kunnen uitproberen. Je krijgt € 1,-- voor het aanmelden en ook weer een euro als je nieuwe leden voor het programma aanbrengt.

online adverteren www.m4n.nl

 

Surfrace

Surfrace heeft de volgende mogelijkheden en kent daarbij ook een referralsysteem

  • E-mail te lezen: € 0,01 tot € 0,05 per e-mail.
  • Quizvragen goed te beantwoorden, per vraag € 0,001
  • Met enquêtes: vanaf € 0,10 per enquête
  • Websites te bezoeken: € 0,01 - € 0,02
  • Door mee te doen aan acties/prijsvragen:
  • van € 0,05 tot € 5,00 per actie