Home arrow Geld verdienen met Dating
Geld verdienen met Dating
Een groot aantal datingsites bieden affiliate programma's. Als je een site hebt die aansluit bij dit onderwerp, zou je dit soort programma's kunnen promoten. Ook is het mogelijk om een eigen datingsite te starten via een aantal van onderstaande programma's. Jouw werk bestaat dan vooral uit het promoten van je eigen site. Zie voor meer informatie daarover het hoofdstuk over promotie.

De verdienmogelijkheden bij de internationale programma's zijn over het algemeen groter dan bij de Nederlandse. Ook bieden de grootste Nederlandse sites helaas geen partnerprogramma's aan.

We zetten hier een aantal mogelijkheden op een rij:

Friendfinder

Friendfinder is een grote internationale community van ruim vier miljoen leden. Er zijn ook ruim 3000 Nederlanders geregistreerd. Bij Friendfinder moet je een keuze maken uit een aantal mogelijkheden om geld te verdienen.

Je kunt kiezen voor een bedrag per gratis geregistreerde deelnemer ($1,-- voor een man en $2,-- voor een vrouw) of voor een percentage over betaalde leden.

Een tweede optie is om te kiezen voor 100% van het registratiebedrag voor betaalde leden (tussen $ 19,94 en $ 139,94) + 0,10 cent voor een gratis geregistreerde vrouw en 0,05 voor een man.

Ten slotte kun je kiezen voor een bedrag van $ 25,-- ongeacht de kosten van het lidmaatschap van het betalende lid.

Bij iedere keuze kun je ook verdienen door andere webmasters dit programma te laten promoten. Je verdient dan 10% over de verdiensten van die webmaster.

Je kunt je keuze later wel weer wijzigen, dus misschien is het het verstandig om de verschillende mogelijkheden een tijdje uit te proberen.

Als je je bij Friendfinder aanmeldt, krijg je automatisch ook de mogelijheid om een aantal andere sites te promoten, waaronder een aantal adult dating sites.

Klik op onderstaand logo voor meer informatie of je aan te melden:
DIY-Dating

Dit lijkt een erg interessante mogelijkheid. Je kunt hier gratis je eigen dating site maken. Je kunt kiezen voor het plaatsen ervan op je eigen domein of op een gratis door DIY-dating aangeboden subdomein. Voor het maken van de site kun je gebruik maken van vaste lay-outs die door DIY-dating worden aangeboden of voor je eigen design. Op deze manier heb je binnen tien minuten een eigen site online staan.. Als je zelf geen datingsite wilt, kun je er ook voor kiezen om het programma zelf te promoten. Je krijgt dan 10% over de verdiensten van de webmaster die je hebt aangebracht.

De site heeft zo'na 10.000 leden en deze leden zijn ook op je eigen site meteen zichtbaar. Lid worden van DIY-dating is zoals bij veel datingsites gratis maar met een betaald abonnement hebben de leden meer mogelijkheden. Een deel van de leden zal dus kiezen voor een betaalde account. De opbrengsten van je site wordt op 50-50 basis gedeeld met DIY-dating.

Op dit moment worden de prijzen nog bepaald door DIY-dating maar ze denken erover om dat vrij te geven en dan bepaal je dus de prijzen voor je eigen datingsite zelf.

De site heeft ook een forum voor webmasters waar je veel kunt leren over de werking van het programma en promotie van je site.

Ga naar de volgende link om je voor het programma aan te melden als affiliate:

http://www.diy-dating.com