Home arrow SMS bundels verkopen
SMS bundels verkopen

SmsMarketeer

Als affiliate van SmsMarketeer verdien je geld door het verkopen van Sms-bundels of het aanbrengen van affiliates. Per verkoop kan je honderden euro's verdienen en ook herhaalaankopen worden uitbetaald.

Een nieuwe klant krijgt na registratie gratis en vrijblijvend een sms-tegoed van vijf berichten Als die op zijn, ontvangt de door jou aangebrachte klant een follow-up mailing waarin de voordelen van SmsMarketeer nader worden toegelicht. Wanneer een klant hierna besluit om een bundel aan te schaffen ontvang jij de commissie. 

Voorbeelden van de commissie die je kunt verdienen:

SMS-bundel Kosten bundel
(euro's, incl BTW)
Opbrengst affiliates
(euro's)
SMS 254.700.5
SMS 506.950.75
SMS 1009.751
SMS 200192
SMS 500465
SMS 10009010
SMS 250021925
SMS 500042950
SMS 1000083980

Bij SMS-Marketeer staan ook veel voorbeelden van wie er belangstelling zouden kunnen hebben voor SMS-bundels. zoals:

Voorbeeld scholen

Veel studenten lopen doelloos op school rond omdat onverwachts de eerste vier uren zijn uitgevallen. Doordat de school met slechts een druk op de knop een roosterwijziging via een sms-bericht doorgeeft kunnen veel studenten hun tijd beter inplannen. Innovatief, eenvoudig en doeltreffend. Geen probleem bij SMS-marketeer

Verenigingen

De maandelijkse klaverjasavond wordt aankomende week met een uur vertraagd. Door het versturen van een sms-bericht hoeft u niet iedereen afzonderlijk op te bellen. Het enige wat u hoeft te doen is het opstellen van slechts 1 sms-bericht en iedereen is op de hoogte. Bij  is dit eenvoudig, snel en voordelig.

Bedrijven

U bent op zoek naar een nieuwe naam voor een reeds te lanceren product, echter u komt er samen met uw managementteam niet uit. U verstuurt slechts een bericht naar al uw personeel met het verzoek hierover na te denken. Binnen 24 uur heeft u al 50 reacties ontvangen met geschikte namen voor het product. Is SMS-marketeer misschien iets voor u?

Een ander voorbeeld:

U beheert een website waar u op vermeldt wanneer iemand van het koninklijk huis zijn of haar boodschappen doet, winkelt of de dierentuin bezoekt. Uw website wordt dagelijks enorm veel bezocht door de zogenaamde “Royalty-watchers” want iedereen wil weten waar Maxima vandaag weer uithangt.

Doordat uw website druk wordt bezocht en u er ook het nodige werk van heeft bent u aan het nadenken over een interessant verdienmodel. Zou het niet ideaal zijn dat u sms-berichten gaat versturen wanneer er weer een royalty wordt gespot? Zouden de bezoekers het leuk vinden wanneer u ze een sms-bericht verstuurt wanneer er een royalty bij hun in de buurt is?

Beeld u eens in dat u een bezoeker van uw website bent:

Doordat u een sms-bericht ontvangt in plaats van een e-mail kunt u altijd direct reageren. U heeft uw mobiel vrijwel altijd bij de hand en wanneer u een sms-bericht ontvangt dat Prinses Maxima 3 straten verderop rondloopt kunt u daar snel gaan kijken, per e-mail was u allang te laat geweest!

U vraagt de ontvangers van uw sms-berichten 7 euro per maand te betalen en u stuur ca. drie keer per week een sms-bericht naar de leden van uw sms-dienst wanneer er een royalty is gespot. De kosten per lid van uw dienst zijn ca. 1 euro (12 x 9 ct) dus u houdt er 6 euro per persoon per maand aan over. Wanneer u 100 leden heeft verdient u dus 600 euro per maand door het versturen van slechts 12 sms-berichten.

Op deze manier kunt u zelf uitrekenen of dit idee haalbaar is. Het voordeel van bovenstaand voorbeeld is dat u er vrijwel geen werk van hebt om deze sms-berichten te versturen. Het is alleen een kwestie van een sms-bericht opstellen en deze vervolgens met 1 druk op de knop naar uw contactenlijst te versturen. Via SMS-marketeer kan iedereen zonder technische kennis dit eenvoudig doen.

Zie je de mogelijkheden?  Meld je dan aan als affiliate van SMS-Marketeer