Home arrow Geld verdienen met Erotiek
Geld verdienen met Erotiek
Erotiek is "booming business" op internet. Niet voor niets is "sex" het meest gezochte woord bij de zoekmachine Google. Veel erotische websites bieden affiliate programma's aan. Als het onderwerp van je website hierbij aansluit is dit zeker een optie. Houd er wel rekening mee dat je vanwege de populariteit van het onderwerp ook veel concurrentie zult ondervinden. Verder laten niet alle hostingproviders webites met erotische content toe en zijn ook je mogelijkheden om gratis te adverteren een stuk beperkter. Je zult er dus van tevoren goed over na moeten denken hoe je je website onder de aandacht van het publiek wilt brengen. In de pagina's over promotie wordt hierover meer gezegd maar zoals gesteld staan niet alle mogelijkheden open voor sites met erotische content. Op deze pagina zetten we een aantal van de betere programma's op een rij. De extremere programma's laten wij buiten beschouwing.

Als eerste het partner programma van Adult Friendfinder

AdultFriendFinder kent verschillende mogelijkheden om geld te verdienen. Je moet hier kiezen welke methode voor jouw het meest lucratief is. Dat is vooraf niet altijd gemakkelijk in te schatten maar je kunt natuurlijk experimenteren met de verschillende mogelijkheden.

De mogelijkheden op een rij:
  • Je kunt kiezen voor $ 1,-- per unieke bezoeker die je naar de site verwijst.
  • Je kunt kiezen voor een percentage over de orders die via jouw website worden geplaatste bij friendfinder. Het percentage stijgt naarmate je meer bezoekers doorverwijst. Als je hiervoor kiest krijg je ook $ 1,50 voor iedere vrouw die zich inschrijft en 0,30 voor iedere man.
  • Je kiest voor deze mogelijkheid door het plaatsen van de volgende link:
  • Je kunt kiezen voor een vast bedrag van $ 30,--, ongeacht de hoogte van de bestelling die wordt gedaan. Als een deelnemer dus een maandlidmaatschap van $ 19,50 afsluit, verdien je nog steeds $ 30,--.
  • Je kunt het affiliate programma van adultfriendfinder zelf promoten
Als partner van Adult Friendfinder kun je ook nog kiezen voor het promoten van een groot aantal andere pagina's, zoals bijvoorbeeld:

Passion.com
Alt.com
Gay Friend Finder
Out Personals

Wil je je aanmelden als affiliate partner van adultfriendfinder, ga dan naar de volgende link:

Affiliate Adult Friendfinder


Een programma wat sterk vergelijkbaar is met Adult Friendfinder is dat van IwantU.
Ook hier kun je kiezen voor een uitbetalingsprogramma en ook uit verschillende websites. We gaan daarom hier niet verder inhoudelijk op dit programma in.

Om je aan te melden als affiliate ga je naar:

Affiliate IwantU


Hotpartner

Een derde mogelijkheid is het programma van Hotpartner. Je kunt daar kiezen uit de volgende sites:
Datingsite, swingersgids, escortgids, gigologids, Scoren portal en een erotische quiz. Hotpartner werkt via bellen en sms. Bijzonder is dat Hotpartner een wizard heeft waarmee je het programma aan kunt passen aan de look en feel van je website.

In Nederland verdien je tussen de 1,30 € per gesprek of 0,80 ct per minuut tot 1,50 € per sms.

Via de volgende link kun je je aanmelden als Affiliate van Hotpartner.

Affiliate Hotpartner